Juoppokansan kaksinaismoralismi huipentuu pössyttelevissä leijonissa

Urheilulehden tietojen mukaan kaksi suomalaista pelaajaa on jäänyt kiinni viime vuonna kannabiksen käytöstä. Omien silmieni tekemän havainnoinnin mukaan kaksi vuotta sitten MM-kultajoukkueesta suurinosa pelaajista esiintyi juoppokansan edessä Kauppatorilla alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ainoa paheksuttava asia silloin oli maalivahtivalmentajan suorittama henkilökohtainen ilmaveivi, joka johti kahden voltin kautta kosketukseen maan kanssa. Kuten yleensä, niin maa selviytyi tässä tapauksessa jälleen voittajana, eikä kunnioittanut kultavalmentajaa.

Jääkiekkoliiton Don Kalervo Kummola välttelee parhaimpansa mukaan asiaa ja vastaa jokaiseen kysymykseen ettei tiedä. Kummola ei tiennyt omien sanojensa mukaan suomalaisesta kärystä, Kummola ei tiedä rangaistaanko pelaajia ja Kummola ei tiedä, miten ADT tästä tulee jatkamaan. Onneksi sentään jääkiekkoliitossa meitä on siunattu vahvalla ja viisaalla johtajalla.

Uutinen pössyttelevistä jellonista tuli tänään hieman liian myöhään eetteriin, joten huomenna saamme nauttia varmasti kaikista mahdollisista kaksinaismoralismin hedelmistä. Jo nyt toinen iltapäivälehdistämme on kirjoittanut mahdollisimman isoilla kirjaimilla sanan huumeita etusivulleen. Huomenna kaivetaan esiin esikuvat, porttiteoria ja jossakin muodossa veteraanit tulevat pyörimään haudoissaan.

Vaikka en itse pössyttele, niin en minä kannabista kieltäisi. Se on turhaan demonisoitu päihde. Liika on liikaa kannabiksenkin kanssa, kuten myös Suomessa laillistetun viinahuumeen kanssa.