Helsiki Cup 2010

Helsinki Cup 2010 alkaa olemaan ohi tältä vuodelta. Nyt järjestetty Helsinki Cup oli järjestyksessään 35. Tänä vuonne Helsinki Cupissa pelasi ennätykselliset 15 000 pelaajaa, jotka tulivat 19 eri maasta. Huima määrä nuoria pelaajia, joita yhdistää rakkaus jalkapalloon. Hesacup tuo yhteen monta sukupolvea, jopa monta sukupolvea Hesacupin kokeneita.

Hesacup on muutakin kuin jalkapalloa. Hesacupissa kohtaavat 15 000 lasta ja nuorta eri puolilta maailmaa. Kun kaikilla on yhteinen tavoite ja tarkoituksena on pitää hauskaa jalkapallon kanssa sekä kentän ulkopuolella, niin synnytetään positiivisia kokemuksia sekä hyväksyntää. Tämä on tärkeä osa jalkapalloa, jossa suvaitsevaisuuden korostus näkyi myös jalkapallon MM-kisojen loppuottelussa.

Oma poikani pelasi ensimmäistä kertaa Hesacupissa. 8-vuotiaille nappuloille turnaus keskellä Helsinkiä oli iso juttu. Ensimmäisenä päivänä pelit sijoittuivat Narinkkatorille Kamppiin, Helsingin sydämeen, jossa katsojia oli kentänlaidalla paljon. Toisena päivänä pelit olivat Töölön pallokentällä. Vaikka lämpötila huiteli 32-asteessa, niin peli kulki ja hauskaa oli. Hesacup oli kauden huipennus, johon oltiin harjoiteltu jopa neljä kertaa viikossa. Tuloksilla ei ollut niin merkitystä pelaajille, vaan se riemu saada pelata isossa turnauksessa hyvien kavereiden kanssa. Se oli tärkeintä.

Hesacup oli todella onnistunut. Järjestelyt toimivat joka puolella ja mukavaa oheistoimintaa oli järjestetty kaiken ikäisille. Iso kiitos järjestäjille ja kaikille mukana olleille hyvästä turnauksesta! Ensi vuonna uudestaan.