Veteraanit pyörivät haudoissaan

Suomen sähköntuotanto olisi turvattu seuraavaksi vuosikymmeniksi valjastamalla veteraanien haudat generaattoreilla. Veteraaneista on tullut nykyisin lyömäase pönkittämään omaa agendaa. Yleensä nämä kommentoijat eivät ole itse veteraaneja, mutta mukaloukkaantuvat heidän puolestaan. Kokosin nopealla googletuksella kymmenen syytä esimerkiksi miksi veteraanit ovat pyörineet haudoissaan:

Tämänkö takia he antoivat uhreista kalleimman isänmaalle. Homo sivari tulossa presidentiksi, häpeän olla suomalainen. (Kommentti uutiseen, missä Haavisto nousee toiselle kierrokselle)

Mitä tää nykynuoriso, mitä tää on? Miksi? Veteraanit pyörivät haudoissaan. Tämänkö takia taisteltiin? (Kommentti uutiseen, missä nuorison alkoholinkäyttö on lisääntynyt)

Sotaveteraanit pyörivät haudoissaan kun seuraavat mitenkä ihmiset ovat menneet neuvostopropagandaan mukaan. (Kommentti uutiseen, missä Venäjä kritisoi länsivaltoja Syyrian tilanteeseen puuttumisesta)

Kyllä veteraanit pyörivät haudoissaan, kun Suomi (joka verellä puolustettiin) annetaan palasina pois. Kiitokset jälleen vihreille. (Kommentti uutiseen, missä venäläiset ostavat maata Suomesta)

Sotaveteraanit pyörii haudoissaan, kun suomessa on näinkin viisaita päättäjiä.  (Kommentti uutiseen Suomen mahdollisesta Nato-jäsenyydestä)

Haudoissaan pyörivät nyt sekä suomalaiset veteraanit että Mannerheim itse. (Mielipidekirjoitus mustasta Mannerheimista)

Olen minä sen verran tuhma ja tottelematon että sanompa vain,kulunutta fraasia lainatakseni,kyllä veteraanit pyörivät haudoissaan,ja ihmettelevät miten pikkuhiljaa heidän työnsä valuu hukkaan. (Kommentti uutiseen varuskuntien lakkauttamisesta)

Veteraanit kyllä pyörii haudoissaan ja itseänikin surettaa mihin oma palleroni on joutumassa. (Kommentti uutiseen Islamin uskon lisääntymisestä Suomessa)

Veteraanit varmaan pyörii haudoissaan ku propellit. (Kommentti uutiseen mahdollisesta EU:n liittovaltiosta)

Sotaveteraanit pyörii haudoissaan (kommentti uutiseen Suomen lipun polttamisesta itsenäisyyspäivänä)

Hienoa, olemme ameriikka, jee mitä edistystä, veteraanit pyörii haudoissaan. (Kommentti uutiseen, missä Finnairin lentäjät tekivät tutkintapyynnön lakkotaistelun aikaan)

 

Mahtaa Hietaniemestä kuulua tasainen humina maan alta.