Mielensäpahoittamisen virallinen päivä

En tiedä oliko eilinen päivä mielensäpahoittamisen virallinen päivä, mutta sellaiseksi sen voisi hyvin julistaa. Kaikki alkoi, kun Aamulehti julkaisi Suomen raiskaustilastoista tilastolukemia. Omaksi yllätyksekseni tähän reagoi suhteellisen vahvasti Miesten tasa-arvo ry., joka omien puheidensa mukaan on ajamassa sukupuolten välistä tasa-arvoa.

Miesten tasa-arvo ry. linkitti naamakirjaan raiskaustilastoja käsittelevän uutisen kommentoiden sitä:”Kai tämä saadaan jotenkin käännettyä suomalaisen miehen, tuon absoluuttisen pahuuden ilmentymän, syyksi?” Ilmeisesti absoluuttisen pahuuden ilmestymä tässä tapauksessa on huonoa huumoria, eivätkä he sitä oikeasti tarkoittaneet. Asiasta keskusteltiin lisää naamakirjan kautta, kunnes ry. vetäisi marttyyrintuhkat päälle ilmoittaen:”Yleinen asenneilmasto on sellainen. Tuskin siihen on muutosta luvassa jatkossakaan.” Yhdistys oli perustettu ajamaan tasa-arvoa, nyt se on kuumassa tuhkassa kiereskelevien miesten hymistelykerho, jossa itketään naisten aiheuttamaa pahuutta valkoista heteromiestä kohtaan. Yyy-yyy-yyy.

Rintamalinjan toisella puolella naisjärjestöissä kuohahti myös, kun Savon Sanomat kirjoitti pääkirjoituksen – Sukupuoli ei enää ratkaise. Tämä oli liikaa monille itseään feministeiksi kutsuville naisille. Tuo kirjoitus kuulemma on Savon Sanomien virallinen linja jatkossa, ja näiden ihmisten mukaan Savon Sanomilla on hyvin yksioikoinen käsitys siitä, mitä tasa-arvo on. Myös tälle puolelle rintamalinjaa tilattiin uusi erä tuhkaa, missä voi kieriä, kun eräs kirjoittaja kommentoi asiaa:”Tasa-arvo on saavutettu, koska meillä on sellanen fiilis ja me sanotaan niin. Ja onhan noita naisia hei jo ollut”. Toisen kirjoittajan lähtiessä samalle linjalle:”Koska muutamia naisia on ja on joskus ollut johtajapaikoilla, sukupuoli ei enää ratkaise politiikassa.” Kaikki tämä muutamasta lainauksesta, jota uutisessa oli. Yyyyy-yyy-y-yy-yy.

Myös itseään maahanmuuttokriitikoiksi kutsuvat pääsivät eilen tuohtumaan, vaikka luulisi heidän olevan tyytyväisiä tilastojen tultua julkisuuteen. Siellä puolella suututtiin, kun nettipoliisi Fobba ei lähtenyt heti heittämään räävittömään naamakirjasivulle kirjoittaneita teinejä vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta. Nettipoliisilta ruvettiinkin tivaamaan tekikö hän kaikista kirjoittajista lastensuojeluilmoituksen. Näiltä sananvapauden puolustajilta kanta ei sinänsä yllätä, koska sananvapaus tuossa leirissä koskee vain maahanmuuttokriitikoita – ei muita. Monet kirjoittavat syyttävät Fobbaa vastustajan leiriin juoksemisesta ja siitä kuinka hän on syyllistänyt kaikki suomalaiset miehet. Kuulostaako tutulta? Yyy-y-yy-y-yy

Raiskauksiin itse hommalaiset ottivat mestarinsa pyhistä scriptoista tutun kannan:”Jos raiskaus tapahtuu, niin parempi se on, että osuu suvikseen. Mikä tässä on epäselvää?” – näin Suomen johtavalla asialliseen maahanmuuttokritiikkiin keskittyvällä poliittisella keskustelupalstalla.

Listaa voisi jatkaa vielä Vihreiden suuttumuksella, kun VIljanen nappasi “heidän” paikkansa Helsingin apulaiskaupunginjohtajana. Kaikkea sitä sattuukin, kun hyvä veli -sopimukset ei pidä loppuun asti. Toki kannattaa myös muistaa PerusSuomalaisten uhon tulevista kanteluista Julkisen Sanan Neuvostoon aina, kun persuista kirjoitetaan jotain negatiivista. 

25.4 olkoon jatkossa mielensäpahoittamisen virallinen päivä vai pitäisikö meidän lopettaa itsesäälissä ja tuhkassa pyöriminen?