Vaikeasti hyväksyttävä rakkaus

Ilmeisesti ihmisten välinen toisia kunnioittava rakkaus on vaikeasti hyväksyttävää, niin kristillisdemokraateille, maahanmuuttokriitikoille sekä osalle kokoomuslaisista. Mistään muustahan nyt ei ole ollut kysymys viimeisten päivien aikana kuin rakkaudesta.

Pride-kulkueeseen tehty isku sai tänään jatkoa, niin fyysisesti kuin myös kirjallisesti. Vähemmistöjä vastustavat äärinationalistit kävivät rikkomassa Helsingin Setan ikkunat ja vetämässä parit hakaristit seinään. Kirjoituspuolella ovat kunnostautuneet kristillisdemokraattien Räsänen sekä nyt viimeisimpänä Maanselkä, joka vaatii kirjoituksessaan homoilta alistumista valtakulttuuriin, mitä tahansa se nyt onkaan.

Nämä tahot vastustavat ihmisten oikeutta rakkauteen. Yleensä rakkauden kautta muodostetaan parisuhteita. Monet oikeudet ja velvollisuudet Suomessa lasketaan parisuhteen kautta ja siitä syystä sukupuolineutraali avioliitto pitäisi sallia. Ei se ole yhteiskunnan asia päättää, ketkä saavat rakastua keskenään, solmia avioliiton ja muodostaa perheen. Se on rakkauden asia.

Rakkauteen kuuluu toisen kunnioitus ja sen on lähdettävä molempien tunteesta toista kohtaan. Rakkauteen ei saa pakottaa, vaan sitä on kunnioitettava. Myös avioliitto lähtee yhteisestä rakkaudesta sekä kunnioittamisesta. Avioliitto on kahden tiedostavan ihmisen oma valinta.
Nyt tehdyt vihaiskut ovat oikeasti iskuja rakkautta vastaan. Annetaan ihmisten itse päättää oman sydämensä asioista.

Näiden iskujen johdosta harkitsen vakavasti Setaan liittymistä ja ainakin tulen lähettämään heille rahalahjoituksen siitä työstä, jota he tekevät rakkauden eteen.