Hei, te saatanan läskit -päivä

Tämä kirjoitus sisältää paljon alatyylistä tekstiä. Kirjoitus on myös sarkastinen, parodia sananvapauden ”nimessä” vietetystä piirrä Muhammed -päivästä.

Eilen siis vietettiin piirrä Muhammed -päivää, jonka pitäisi olla jokin suurenmoinen ylistys sananvapaudelle. Rupesin ideoimaan muitakin päiviä, joita voi viettää sananvapauden ja loukkaantumattomuuden nimissä.

Haukutaan läskejä -päivä

Monet lihavat loukkaantuvat, kun heitä nimittää läskeiksi. Tämähän ei tietenkään käy päinsä! Sananvapauden nimissä on kokoonnuttava vuosittain eri pikaruokahelvettien ympärille huutamaan iskulauseita:”Vitun läskit, ranskalaisten sijaan hölkkää.” Tätä on syytä jatkaa niin pitkään, ettei yksikään läski tästä enää loukkaannu. Onhan se naurettavaa, kun ihmiset loukkaantuvat toisten sananvapaudesta.

Vitun homot -päivä

Tämä päivä olisi syytä järjestää samaan aikaan pride-paraatien kanssa. Paraatin kulkiessa eteenpäin sopiva iskujoukko kokoontuisi megafoonien kanssa eri puolille huutamaan:”Heittäkää homot voltti” tai sitten voi mennä PerusSuomalaisen kansanedustajan linjoille:”Miltäs tuntuu koirien kanssa paneminen?” Jos haluaa ruveta todella raflaavaksi, niin myös helsinkiläisen kaupunginvaltuutetun mainitsemasta päähänampumisfantasiasta mainitseminen on aina toimiva ratkaisu. Tämähän ei toki saisi loukata ketään tai jos loukkaisi, niin päivää pitäisi toistaa niin pitkään, ettei se enää loukkaisi. Iskujoukkohan toteuttaa vain sananvapauttaan. Ei sananvapauden takia tehdystä hyvästä työstä saa kukaan loukkaantua – Ei tietenkään!

Rasistit on reppanoita -päivä

Tätä päivää voisi viettää aina, kun maahanmuuttovastaiset kokoontuvat omiin kerhoihinsa. Kerhoihin osallistujoille tehtäisiin saksalaisia tervehdyksiä oikealla kädellä ja huudeltaisiin osuvia iskulauseita. Tässä kohtaa on myös muistettava se kiihottumismäärä, mitä yleensä tulee, kun maahanmuuttovastaisista kirjoittaa blogissaan. Alkaa välitön loukkaantuminen. Kuitenkin sananvapauden puolesta taistellessa on syytä jatkaa maahanmuuttovastaisten nimittämistä rasisteiksi. Täysin naurettavaa, jos he tästä jotenkin loukkaantuvat. Sananvapauden airuet vain ovat työssään.

Mielestäni piirrä Muhammed -päivä on täysin epäonnistunut. Sen tarkoitus on vain tahallisesti loukata. On eriasia kritisoida osuvasti, kuten tanskalainen Kurt Westergaard teki. Yhdellä kuvalla hän kritisoi rajusti islamismia, kuvan seuraukset olivat yllättävän rajuja. Kurt Westergaard kuitenkin pysyi hyvin kontekstissä ja kritisoi tiettyä osaa fanaattista osaa muslimeista.

Piirrä Muhammed -päivä ei ole samanlaista kritisismiä. Sen tarkoitus on vain loukata suurta joukkoa muslimeita, ketkä eivät ole tuosta ensimmäisestä tapauksesta edes välittäneet. Suurin osahan muslimeista ei ole välittänyt yhtään Kurt Westergaardin piirrustuksista, vain tämä tietty fanaattinen porukka. Mielestäni on väärin ruveta loukkaamaan jokaisen muslimin uskontoa kritisoidakseen pientä fundamentalistista osaa.

Kannattaa myös lukea nimimerkki Steffersin kirjoitus samasta aiheesta:

http://munkanta.blogspot.com/2…yorii.html