Vähemmistövastainen, ei maahanmuuttokriittinen

Suomeen on nousemassa itsestään kovaa ääntä pitävä vähemmistövastainen liike. Tämän vähemmistövastaisen liikkeen kokoontumispaikka on nimittänyt itse itseään Suomen johtavaksi poliittiseksi foorumiksi – hommafoorumiksi.

Vähemmistövastaisuus kyseisellä foorumilla on erittäin näkyvää. Uuden Suomen kolumnisti Akuliina Saarikoski kirjoitti Islamin pelosta, joka foorumilla kimpoilee ketjusta toiseen. Muslimit eivät kuitenkaan ole ainoa vähemmistö, jotka foorumilla ovat joutuneet vähemmistönvastustajien hampaisiin. Kaikki ryhmät eivät edes ole virallisia vähemmistöjä, vaan esimerkiksi alkoholismiin sairastuneet on yksi ryhmä, joka ei arvoa saa. Tämän toki ymmärtää ajattelemalla sitä kontekstia, mistä foorumi on saanut alkunsa. Foorumilla Mestarin arvonimen saanut Jussi Halla-aho on kirjoittanut omassa blogissaan, scriptassa seuraavasti:

”Ainoa mitattava ja siten kiistatta olemassaoleva ihmisarvo on yksilön instrumentaalinen arvo. Yksilöt voidaan perustellusti asettaa arvohierarkiaan sen mukaan, miten paljon heidän kykyjensä tai osaamisensa poistaminen yhteisön käytöstä heikentäisi yhteisöä.” (Scriptassa 13.4.2005)

Voitte jokainen kuvitella, mikä arvo on kehitysvammaisilla, invaliideilla sekä muilla yhteiskunnan heikommilla jäsenillä tämänkaltaisessa maailmankatsomuksessa. Mestarilla on vankkumattomat faninsa ja hommafoorumikin perustettiin mestarin vieraskirjan johdosta. Se heijastaa mestarin ajatuksia.

Olen poiminut muutamia kohtia hommafoorumilta, joissa käy selvästi ilmi heidän suhtautumisensa erilaisiin vähemmistöihin sekä kroonisesti sairaisiin:

ORTODOKSISUUS

”Mitä tulee ortodoksien kirkkoihin, olen samaa mieltä. Olisi jo korkea aika räjäyttää esim. Tampereen ryssänkirkko maata kiertävälle radalle. Jokainen ortodoksikirkko seisoo muistutuksena edellisen miehitysajan sorto- ja venäläistämiskausista.”

HOMOT

”Enkä ymmärrä miksi homot niin kauheasti haluavat olla terveitä. On minullakin allergioita. Välillä on flunssa ja voi minullakin olla kaapissa parafilia, jota en ehkä itsekään vielä tiedostaisi tai josta en vain foorumilla kaikille kertoisi. Tärkeintä olisi, että voidaan puhua asioista asioina itsenään kiertelemättä poliittisen korrektiuden takia tosiasioita.”

”Samalla kun homous on nostettu suurelle jalustalle mediassa niin heteromiehet saavat kärsiä siitä että homot käyttävät hyväkseen poikia.”

”Vanha totuus on, että kaikki homot ja hulttiot lähtivät 60-70- luvuilla Ruotsiin.”

PÄIHTEIDEN VÄÄRINKÄYTTÄJÄT

”Jos nistit ja alkoholistit  ja muut jotka mahdollisesti alkaisivat rötöstellä, jos tukia leikattaisiin, pistettäisiin linnaan paranemaan ja ikuisuustyöttömien tukia leikattaisiin puolella, niin olisin tyytyväinen.”

”Ihan maalaisjärjellä ajateltuna sosiaaliturvan tarkoitus on juuri se, että ihminen pidetään pinnalla vastoinkäymisen (sairaus, työttömäksi joutuminen yms.) kohdatessa. Ja kuitenkin käytäntö tuntuu olevan se, että juopot, narkkarit ja ennen kaikkea mamut saavat kaiken automaattisesti.”

ROMANIT

”Työskentelen kaupan alalla, ja on kävä totuus, että romanit tulevat aina suurella joukolla aiheuttamaan ”hässäkkää”. Myyjät eivät pysy kaikkien suoraa kurkkua kiljuvien kulmahousujen perässä, ja tavaraa katoaa.”

”Romanien geneettinen erityispiirre aiheuttaa liiketoiminnalle kohtuutonta hävikkiä. Ymmärrän erittäin hyvin huoltoasemayrittäjää.”

SUOMENRUOTSALAISET

”Monet suomenruotsalaiset näkevät Ruotsin samanlaisena mekkana kuin kommunistit näkivät Neuvostoliiton. Ruotsista kopioidut poliittiset päätökset ovat tällöin ainoita oikeita, olkoonkin että autot palaa ja pommit paukkuu.”

Vähemmistövastainen, ei maahanmuuttokriittinen. MOT!