Kokoomuksen teiden rakentelu Vantaalla tulossa todella kalliiksi

Vantaan kaupunki on sitoutunut maksamaan osan Kehä III parannustyöstä. Rahaa palaa Vantaalta yhdeksän miljoonaa euroa tähän projektiin. Tähän asti minulle on perusteltu projektia sen kannattavuudella paikallisille yrityksille sekä myös yleisesti infastruktuurin parantimisen kannalta.

Vantaan Sanomat on nyt kuitenkin kirjoittanut artikkelin, missä Petikon yrittäjät vastustavat Kehä III ramppien sijoitusta. He pitävät niiden uutta paikkaa kohtaloniskuna paikallisille yrittäjille. Juuri niille, kenelle kokoomus lupasi 10 hyvää ja 20 kaunista.  Näyttäisi siltä, että kokoomuksen seikkailut ovat tulossa todella kalliiksi myös yrittäjille.

Hankkeen takana on omien sanojensa mukaan (Myyrmäessä syksyllä 2008 vaalitilaisuudessa) kokoomuslainen Tapani Mäkinen. Joka vaalitilaisuudessa hehkutti, kuinka on hänen ansiotaan, että valtio lähtee osittain Vantaan rahoilla peruskorjaamaan Kehä IIIsta. Helppohan se on muiden rahalla ruveta rakentamaan.

Sinällään Länsi-Vantaan näivettäminen ei ole mitenkään uutta. Kolmesta terveysasemasta ollaan jättämässä yksi, työvoimatoimisto sulkeutui ja jatkossa palvelee ainoastaan Tikkurilassa, Vantaan ainoa päivystävä sairaala sijaitsee itäisimmässä kolkassa jne. Länsi-Vantaa on ollut pitkään Vantaan sylkykuppi, jonka kehittämiseen ei ole haluttu panostaa.