Vasemmistoliitto on kuollut, eläköön uusi Vasemmistoliitto

pvmbanneri

Uuden vasemmiston aika on tullut. Vanhan Vasemmiston parasta ennen päivä on vanhentunut ja viimeiset kuolinkorinat tapahtuivat eurovaalien yhteydessä. Vasemmisto lyötiin polvilleen. Lehdistön nöyryyttämä vasemmisto totesi vanhoihin kaavoihin kangistuneena:”Kyllä tuntuu pahalta. On peiliin katsomisen paikka.” Samaan aikaan uusi vasemmisto nousi ylös ja huusi – on aika uudistua, on aika nousta ylös ja aloittaa työt. Aloittaa työt uuden Vasemmistoliiton sekä paremman huomisen puolesta.Monissa keskusteluissa on tullut ilmi, ettei kannata lähteä etsimään syyllisiä. Niitä ei minusta etsitäkään. Nyt lähdetään rakentamaan uutta ja jos johto ei ole kunnossa, niin se pitää vaihtaa. Martti Korhonen on tehnyt työnsä hyvin, mutta ei ole pystynyt uudistamaan Vasemmistoliittoa. On tullut siis Korhosen aika siirtyä sivuun ja antaa nuorille mahdollisuus.

Pelkällä puheenjohtaja vaihdoksella Vasemmistoliitto ei tule uudistumaan. Vasemmistoliiton on myös palattava juurilleen ja tultava kansan keskuuteen. Puolueen rivijäsenten on mentävä kaduille ja toreille kuuntelemaan heitä. Sitä kautta aloitetaan puolueen uudistuminen kohti koko kansan puoluetta. Koko puolueen on aktivoiduttava ja uudistuttava. Vanhat perinteet on liitettävä uuteen vasemmistoon, mutta ne eivät saa määrätä sen kurssia.

Uusi Vasemmistoliitto on tulossa. Sen eteen tulen tekemään töitä ja työ olkoonkin uuden Vasemmistoliiton kantavin teesi. Oikeus työhön kuuluu kaikille!

Parempaan huomiseen uskoen,

Teemu Hiilinen