Tietullit Kehä III:lle !!!

Vantaan kaupunginhallitus on hetki sitten hyväksynyt Kehä III:n parannustyön aloituksen. Kustannusvaikutukseltaan se tulee viemään Vantaalta yhdeksän miljoonaa euroa (9). Hanke oli Kokoomuksen masinoima ja se toteutui houkuttelemalla mukaan kokoomuksen virallinen puisto-osasto, Vihreät. Vihreät lähtivät mukaan bussikaistojen toivossa, mutta nopeasti kävi selväksi, ettei niitä tulisi, kuitenkin vihreät ajoivat hankkeen loppuun saakka.

Vantaalaiset joutuvat maksamaan muiden kuntien aiheuttaman ongelman. Samaan aikaan, kun Vantaa antaa valtiolle yhdeksän miljoonan euron lahjoituksen joudutaan Vantaalla kasvattamaan koululuokkia yli 30 oppilaan ryhmiin, lääkärissä käyntejä tullaan vähentämään 11 000 / käyntiä, omaishoidontuen kriteerejä tullaan nostamaan, jotta niin moni sitä ei saisi. Lisäksi sosiaali- ja terveydenhoidossa etsitään lisäsäästöjä 10:llä miljoonalla. Tärkeintä kuitenkin on, että kehä III kulkee.

Koska Vantaa joutuu maksajaksi ja tietä käyttää kuitenkin ulkopaikkakuntalaiset, niin ehdotankin tietullien rakentamista Kehä III:lle Vantaan rajalle. Tietullin joutuisivat maksamaan kaikki ulkopaikkakuntalaiset. Kehä III:lla Vantaalla ajaa päivittäin noin 80 000 autoa, joten Vantaan budjetti paranisi varmasti todella komeasti!