Kiekko-Vantaa johtoon!

<p>Kävin eilen katsomassa Kiekko-Vantaan Mestis -ottelun. Vastaan luisteli Mikkelin Jukurit. Kotijoukkueen kausi on lähtenyt todella hyvin liikkeelle ja onnistumiset ovat ruokkineet onnistumisia. Viime kauden rämpiminen ja jännitys sarjapaikan säilymisestä on kääntynyt toiveikkuuteen playout -paikasta. Keväällä olisi hienoa käydä katsomassa, kun vantaalaiset pelaavat porilaisia, turkulaisia ja tamperelaisia vastaan. Huikeata!</p>
<p>Ottelun alku oli vaikea KiValle. Jukurit siirtyivät johtoon onnistuneen ylivoiman jälkeen ja ensimmäinen erä oli Jukurien vahvaa painostusta. KiVan ykkösketju onnistui kuitenkin kerran, kun tsekki Milan Kobecky tasoitti reboundista. Vähän räkämaali, mutta vain maalit lasketaan. Toiseen erään luistelikin aivan erilainen Kiekko-Vantaa ja hetkittäin myös tuomarilla oli vaikeuksia pidellä ottelu lapasessa. Myös yleisö lämpeni, kun selviä jäähyjä jäi viheltämättä. Onneksi mitään isompaa ei tapahtunut. Toisen erän jälkeen tilanne oli 3-2, Kobeckyn tehdessä voittomaalin alivoimalla läpiajosta.</p>
<p>Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa puolusti aktiivisesti johtoaan ja ylivoimalla onnistui vielä laittamaan neljännen maalin. Jukurit eivät päässeet tolppaa lähemmäksi. Hieno peli KiValta ja HIFKn kolmosmaalivahti Aleksis “Allu” Alhqvist pelasi mielettömän ottelun. Eilen tuli vielä lisää hyviä uutisia! Kiekko-Vantaa on palkannut uuden kanukkipakin, Mike McKennanin, 186 cm ja 100 kiloa takaavat, että maalinedessä on vain makuupaikkoja tarjolla.</p>
<p>Kiitoksia Kiekko-Vantaa, piikkipaikalla on aina hyvä olla. Tästä on hyvä jatkaa.</p>