Vantaan Vasemmistoliitto Myyrmäen maalaismarkkinoilla

POKS!

Näin sanoi lämpömittari tänään, kuten myös vaalikampanjan aloitus Myyrmäen maalaismarkkinoilla. Maalaismarkkinoille olivat Vasemmistoliiton lisäksi tulleet paikalle Rkp, Kokoomus, Keskusta ja Vihreät. Vasemmiston Askiston iskuryhmää, minua ja Maarit Fredlundia, olivat tukemassa Urho Peltonen ja Liisa Tilander.

Olin tehnyt itselleni ensimmäisen esitteen, Teemun Teesit, jossa toin esille mielipiteeni vanhuspolitiikasta sekä julkisesta liikenteestä. Keskusteluissa ihmisten kanssa juuri nämä ongelmat puhuttivat paljon. Huoli tulevaisuudesta oli monen ikääntyneen ihmisen mielessä.

Viiden tunnin aikana saimme jaettua yli 200 ilmapalloa, nipun Vantaan Vasemmistoliiton julkaisemaa lehtistä sekä hyvin monta Vasemmistoliiton julkaisemaa Hellä – hoivapoliittinen ohjelma -lehtistä. Ihmisiä torilla oli paljon ja tunnelma Vasemmiston teltalla hyvä. Keskustelu ihmisten kanssa oli mielenkiintoista, oli antoisaa kuunnella mielipiteitä ja ongelmia. Nyt todellakin tiedän, miksi olen pyrkimässä Vantaan valtuuston: näiden ihmisten takia, joiden tulevaisuuteen voin vaikuttaa.

17.5. olen yhtenä puhujana Itä-Vantaan Vasemmiston jrjestämässä terveyspoliittisessa illassa Skomarsin torpalla. Tervetuloa kaikille!

Tässä vielä kuva minusta ja pojastani maalaismarkkinoilla:

Teemu ja Lassi